Opastukset

Tervetuloa Jussarön opastetulle saarikierrokselle! Jussarö on arvoituksellinen ja mystinen saari, missä kompassitkin pyörivät miten sattuu. Tiedätkö, mistä tämä johtuu? Oppaan avulla pääset kurkistelemaan paikkoihin, jotka ovat yleisöltä suljettuja. Opastuksella sinulle tarjoillaan tiivis ja runsas tietopaketti saaren historiasta ja nykytilasta.


Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan saaren mielenkiintoiseen historiaan ja ainutlaatuiseen luontoon. Saaressa kuljetaan oppaan johdolla luonto- ja hiekkapolkua pitkin, joten kannattaa varautua hyvillä jalkineilla ja säänkestävällä vaatetuksella.

Opastetun saarikierroksen pituus noin 1,5 tuntia riippuen ryhmän koosto ja toiveista.
Mikäli opastus halutaan kokonaan ruotsiksi tai englanniksi, tästä on hyvä sopia etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.Kierroksella tutustutaan etenkin kaivoksen toimintaan ja ympäristöön sekä majakkaan. Luontopolku kannattaa puolestaan kiertää itsenäisesti.

Kaudella 2019 järjestämme opastuksia lauantaisin klo 13-14:30 suomeksi 22.6-1.9.2019 välisenä aikana. Tilausryhmille järjestämme opastuksia tilauksesta. Opastuksen hinta on 10 € per henkilö. Tilausopastukset minimi 8 hlön mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: 0447316455 (suora numero saari-isännälle) tai 0600 390 111 (yleinen asiakaspalvelunumero Suomen Saaristokuljetus Oy) tai info@suomensaaristokuljetus.fi