Vierassatama

Jussarö on toiminut viimeiset yli 700 vuotta satamana ja toimii siinä roolissa edelleen. Jussarön vierasvenesatamassa on noin 30 poijukiinnityspaikkaa sekä muutamia kylkikiinnityspaikkoja pienille ja isoille veneille. Kaudesta 2018 eteenpäin satamaan voi kiinnittyä koko sulavesiajan etäsatamamaksu- ja valvontajärjestelmän ansiosta. Satama on nyt auki! Tervetuloa!

laituri_2.jpg

Jussarö on suosittu pistäytymispaikka mökkiläisille sekä yöpyjille. Jussarön satama sijaitsee itä-länsiväylän hieman eteläpuolella vain reilun vartin poikkeaman päässä. Suurimmilla osilla tuulista satama on suojainen ja laiturit hyvät turvalliseen kiinnittymiseen. Satamasta on saatavilla sähkö sekä juomavettä rannasta. Lisäksi puuceet sijaitsevat vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä ja ovat avoinna 24/7.

Satama-alueella sijaitsevat myös kahvila terassilla, edullinen tilaussauna sekä kelluva käymäläjätteiden imutyhjennysasema (ei käytössä tällä hetkellä!). Cafe Ön tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää sekä monipuolista märkää juotavaa. Kahvilassa on alkoholioikeudet. Sauna sijaitsee rannan ja vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Tarkista kahvilan ja saunojen aukioloajat Cafe Ön sivulta. Huomioithan, että kahvilan palvelut ja saunavuoro eivät sisälly satamaksun hintaan (yleisösauna on kuitenkin avoinna klo 15-17 ravintolan aukioloaikoina ilman lisämaksua).

Sähköä on tarjolla rajallisesti ensin saapuneille. Sähkön puuttuminen ei oikeuta satamamaksun maksamatta jättämiseen, sillä sähkö on yrityksen itse rakentama ja tarjoama ylimääräinen bonus.

Satamamaksut kaudella 2019 ovat:
Päivämaksu 0 € - VAIN KAHVILAN ASIAKKAILLE MAKSUTON PYSÄKÖINTI!
Päivämaksu 5 €
Yömaksu - poijukiinnitys 25 €
Yömaksu - kylkikiinnitys 35 € (koskee lähinnä malmilaituria, jossa ei sähköjä)

Yömaksu sisältää venepaikan lisäksi sähkömaksun kahvilan aukiolopäivinä klo 21-09 välisenä aikana ja muulloin 24/7. Kaikkien vierailijoiden on rekisteröitävä satamakauppaan. Muista säilyttää kuitti kahvilan ostoksesta mahdollista satamamaksun tarkistusta varten.

OHJEET SATAMAN PYSÄKÖINTIMAKSUN MAKSAMISELLE

Tervetuloa Jussaröön! Maksathan satamamaksun ennen satama-alueelta poistumista. Älä maksa satamamaksua ennen satamaan saapumista, sillä emme voi taata että satamassa on tilaa. Satamamaksun voi suorittaa maksalla maksun kahvilaan sen ollessa avoinna tai kahdella seuraavalla tavalla (myös kahvilan ollessa kiinni):

1. Lähetä tekstiviesti numeroon 169200, maksu lisätään puhelinlaskuusi. Valitse koodi:
Päivämaksu, kahvilan asiakas: J0E
Päivämaksu: J5E
Yömaksu, poiju-/aisakiinnitys: J25E
Yömaksu, kylkikiinnitys: J35E

Lähetä viesti: KOODI VÄLI VENEEN NIMI VÄLI VENEEN REKISTERINUMERO

Esimerkki: J25E KALLE A54545


Saat kuitin maksusta tekstiviestillä. Kuitti tulee näyttää satamavalvojalle sitä kysyttäessä.

2. Mene osoitteeseen satamat.suomensaaristokuljetus.fi ja valitse satama, missä pysäköit. Tee valinnat ja suorita maksu ohjeiden mukaisesti joko verkkopankissa tai luottokortilla. Saat
kuitin maksusta sekä tekstiviestillä että sähköpostiisi. Kuitti tulee näyttää satamavalvojalle sitä kysyttäessä.

Tällä alueella tapahtuvasta ehtojen ja opasteiden vastaisesta pysäköinnistä veloitetaan valvontamaksu, joka on yksityisveneilijöiltä 80 €. Alueella on tallentava kameravalvonta. Pysäköimällä hyväksyt ehdot. Ongelmatilanteissa soita 0600 390 111 (arkisin klo 9-15). Päivystysnumero hätätapauksissa on 0400 102 111. Yleinen hätänumero on 112.

Toivotamme veneilijät sydämellisesti tervetulleeksi Jussaröön!


53-tullkajen-ls.gif