Vierassatama

Jussarö on toiminut viimeiset yli 700 vuotta satamana ja toimii siinä roolissa edelleen. Jussarön vierasvenesatamassa on noin 30 poijukiinnityspaikkaa sekä muutamia kylkikiinnityspaikkoja pienille ja isoille veneille. Kaudesta 2018 eteenpäin satamaan voi kiinnittyä koko sulavesiajan GSM-satamamaksu- ja etävalvontajärjestelmän ansiosta. Myös rantasaunaa voi vuokrata milloin vain!

laituri_2.jpg

Jussarö on suosittu pistäytymispaikka mökkiläisille sekä yöpyjille. Jussarön satama sijaitsee itä-länsiväylän hieman eteläpuolella vain 15 minuutin poikkeaman päässä. Suurimmilla osilla tuulista satama on suojainen ja laiturit hyvät turvalliseen kiinnittymiseen. Satamasta on saatavilla sähkö sekä juomavettä rannasta. LIsäksi puuceet sijaitsevat vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä ja ovat avoinna 24/7.

Satama-alueella sijaitsevat myös kahvila terassilla, edullinen tilaussauna sekä kelluva käymäläjätteiden imutyhjennysasema. Cafe Ön tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää sekä monipuolista märkää juotavaa. Kahvilassa on A-oikeudet. Sauna sijaitsee rannan ja vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä.

Satamamaksu maksetaan GSM-puhelimella tekstiviestillä paikalle saavuttaessa tai Cafe Ön ollessa auki kassalle joko käteisellä tai kortilla. Ohjeet satamamaksun maksamiseen tulevat näille sivuille maaliskuun aikana.

Satamamaksu kaudella 2018 on 25 € (sis. sähkö) per venekunta per yö sekä päiväkävijöillä 5 € per venekunta per kiinnittyminen.

Toivotamme veneilijät sydämellisesti tervetulleeksi Jussaröön!

53-tullkajen-ls.gif