Vierassatama

Jussarö on toiminut viimeiset yli 700 vuotta satamana ja toimii siinä roolissa edelleen. Jussarön vierasvenesatamassa on keväästä 2020 lähtien 49 aisakiinnityspaikkaa. Lisäksi saamme suojaksi aallonmurtajan.

Tervetuloa!

laituri_2.jpg

Jussarö on suosittu pistäytymispaikka mökkiläisille sekä yöpyjille. Jussarön satama sijaitsee hieman itä-länsiväylän eteläpuolella vain reilun vartin poikkeaman päässä. Aallonmurtaja suojaa keväästä 2020 alkaen tuulelta. Satamassa on sähkö ja rannassa juomavesipiste. Puuceet sijaitsevat vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä ja ovat avoinna 24/7.Septityhjennystä ei ole, ja periaatteena on, että kukin huolehtii jätteistään.

Satama-alueella sijaitsevat myös kahvila terasseineen ja edullinen tilaussauna. Cafe Ön tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää sekä monipuolista juotavaa. Kahvilassa on alkoholioikeudet. Sauna sijaitsee rannan ja vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Sauna saa keväällä uuden laiturin. Sauna ainoastaan tilauksesta, kunnes toisin ilmoitetaan.

Sähköä on tarjolla rajallisesti ensin saapuneille. Sähkön puuttuminen ei oikeuta satamamaksun maksamatta jättämiseen, sillä sähkö on yrityksen itse rakentama ja tarjoama ylimääräinen bonus.

Satamamaksut kaudella 2020:
Päivämaksu 0 € - maksuton pysäköinti kahvilan asiakkaille.
Päivämaksu 5 €
Yömaksu - aisakiinnitys 25 €
Yömaksu - kylkikiinnitys 35 € (koskee lähinnä malmilaituria, jossa ei sähköjä)

OHJEET SATAMAN PYSÄKÖINTIMAKSUN MAKSAMISELLE

Satamamaksu maksetaan kahvilaan ja ilmoitetaan veneen nimi ja rekisterinumero. Vastineeksi maksusta saa merkin veneeseen kiinnitettäväksi.

Alueella on tallentava kameravalvonta. Pysäköimällä hyväksyt ehdot. Päivystysnumero hätätapauksissa on 0400 102 111. Yleinen hätänumero on 112.

Toivotamme veneilijät sydämellisesti tervetulleeksi Jussaröhön!


53-tullkajen-ls.gif