Vierassatama

Jussarö on toiminut viimeiset yli 700 vuotta satamana ja toimii siinä roolissa edelleen. Jussarön vierasvenesatamassa on 49 aisakiinnityspaikkaa. Myös länsituulilta suojaavaan aallonmurtajaan voi kiinnittyä.

Tervetuloa!


Sähköt on laitettu päälle ja laituripaikat ovat käytettävissä. Kunnes saamme kaikki palvelut auki tarjoamme yöpymisen vierasvenesatamassa alennettuun hintaan 15€/yö. Pyydämme maksamaan satamamaksun suoraan tilille: FI72 1745 3000 1819 92, viestikenttään veneen rekisterinumero ja päivämäärät.


Jussarö on suosittu pistäytymispaikka mökkiläisille sekä yöpyjille. Jussarön satama sijaitsee hieman itä-länsiväylän eteläpuolella vain reilun vartin poikkeaman päässä. Aallonmurtaja suojaa keväästä 2020 alkaen tuulelta. Satamassa on sähkö ja rannassa juomavesipiste. Puuceet sijaitsevat vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä ja ovat avoinna 24/7.Septityhjennystä ei ole, ja periaatteena on, että kukin huolehtii jätteistään.

Satama-alueella sijaitsevat myös kahvila terasseineen ja edullinen tilaussauna. Sauna sijaitsee rannan ja vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Saunalla on uusi kiuas ja laituri.

Alueella on tallentava kameravalvonta. Pysäköimällä hyväksyt ehdot. Päivystysnumero hätätapauksissa on 0400 102 111 (ei käytössä ennen 15.5.2021).

Toivotamme veneilijät sydämellisesti tervetulleeksi Jussaröhön!


53-tullkajen-ls.gif