Satama on n


Vierassatama

Jussarö on toiminut viimeiset yli 700 vuotta satamana ja toimii siinä roolissa edelleen. Jussarön vierasvenesatamassa on noin 30 poijukiinnityspaikkaa sekä muutamia kylkikiinnityspaikkoja pienille ja isoille veneille. Kaudesta 2018 eteenpäin satamaan voi kiinnittyä koko sulavesiajan etäsatamamaksu- ja valvontajärjestelmän ansiosta. Myös rantasaunaa voi vuokrata milloin vain! Satama on nyt auki! Tervetuloa!

laituri_2.jpg

Jussarö on suosittu pistäytymispaikka mökkiläisille sekä yöpyjille. Jussarön satama sijaitsee itä-länsiväylän hieman eteläpuolella vain reilun vartin poikkeaman päässä. Suurimmilla osilla tuulista satama on suojainen ja laiturit hyvät turvalliseen kiinnittymiseen. Satamasta on saatavilla sähkö sekä juomavettä rannasta. Lisäksi puuceet sijaitsevat vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä ja ovat avoinna 24/7.

Satama-alueella sijaitsevat myös kahvila terassilla, edullinen tilaussauna sekä kelluva käymäläjätteiden imutyhjennysasema. Cafe Ön tarjoaa suolaista ja makeaa syötävää sekä monipuolista märkää juotavaa. Kahvilassa on alkoholioikeudet. Sauna sijaitsee rannan ja vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Satamassa on maksuton ja langaton WiFI-yhteys.

OHJEET SATAMAN PYSÄKÖINTIMAKSUN MAKSAMISELLE


Pysäköinti on sallittu vain pysäköintimaksun suorittaneille. Pysäköintimaksun on oltava maksettuna ennen laiturialueelta poistumista. Pysäköintimaksun voi suorittaa kahdella eri tavalla, jotka ovat:

1. Mene osoitteeseen http://satamat.suomensaaristokuljetus.fi ja valitse satama Jussarö. Tee valinnat ja suorita maksu ohjeiden mukaisesti joko verkkopankissa tai luottokortilla. Saat kuitin maksusta tekstiviestinä ja sähköpostiisi. Kuitti on pysäköintilippu, joka tulee näyttää satamavalvojalle sitä kysyttäessä.

2. Soita numeroon 0600 390 111 (1,51 €/puhelu + pvm). Asiakaspalvelu veloittaa pysäköintimaksun luottokortiltasi. Saat kuitin maksusta tekstiviestinä ja sähköpostiisi. Kuitti on pysäköintilippu, joka tulee näyttää satamavalvojalle sitä kysyttäessä.

Huomioithan, että Jussarön vierasvenesataman alueella tapahtuvasta ehtojen ja opasteiden vastaisesta pysäköinnistä veloitetaan valvontamaksu, joka on yksityisveneilijöiltä 100 €. Alueella on tallentava kameravalvonta. Pysäköimällä hyväksyt ehdot. Ohjeet löytyvät myös Jussarön laiturialueilta.

Satamamaksu kaudella 2018 on 25 € (sis. sähkö) per venekunta per yö sekä päiväkävijöillä 5 € per venekunta per kiinnittyminen. Kahvilan asiakkalle kiinnittyminen on maksutonta, mutta kaikkien vierailijoiden on rekisteröitävä satamakauppaan. Muista säilyttää kuitti kahvilan ostoksesta mahdollista satamamaksun tarkistusta varten.

Toivotamme veneilijät sydämellisesti tervetulleeksi Jussaröön!

53-tullkajen-ls.gif