Tilausristeilyt

Retki Jussarön saarelle on ainutlaatuinen tapa viettää esimerkiksi tiimipäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen omaa virkistyspäivää.

maisematorni.jpg

Jussarön vierailu on mahdollista laajasti sulavesiaikana toukokuun alusta syyskuun loppuun. Laiva- ja satamavaihtoehtoja on useita. Voit aloittaa risteilyn Barösundista, Baggöstä tai Tammisaaresta ja päättää risteilyn haluamaasi satamaan. Tammisaaresta, Barösundista ja Baggöstä risteilemme 25-paikkaisella taksiveneellä sekä Tammisaaresta 94-paikkaisella vuonna 1906 valmistuneella matkustaja-alus (ent. höyrylaiva) Sunnan II:lla.

Saarella on mahdollista viettää päivää esimerkiksi syöden, juoden, saunoen sekä kiertämällä saarta ja saaren nähtävyyksiä opastuksella tai ilman. Vaihtoehtoisesti voit nauttia meno- ja paluumatkalla ravintolapalveluista laivalla, jolloin saaressa kiertelemiseen jää enemmän aikaa.

Tilausristeilyn kesto 25-paikkaisella taksiveneellä on noin 5 tuntia ja Sunnan II:lla noin 7 tuntia.
Pääkaupunkiseudulta saapuvien ryhmien päiväretken pituus on noin 9 tuntia, jolloin päivä koostuu bussimatkoista Tammisaareen, meno-paluu -risteilyistä matkustaja-alus Sunnanilla sekä saarella vietetystä ajasta.

Pyydä tarjous tilausristeilyllesi numerosta 0400 102 111 tai sähköpostitse info@suomensaaristokuljetus.fi

Tervetuloa Jussaröön!