Tilausristeilyt

Retki Jussarön saarelle on ainutlaatuinen tapa viettää esimerkiksi tiimipäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen omaa virkistyspäivää!

maisematorni.jpg

Jussarön vierailu on mahdollista laajasti sulavesiaikana toukokuun alusta syyskuun loppuun. Laiva- ja satamavaihtoehtoja on useita. Voit aloittaa risteilyn esimerkiksi Barösundista, Baggöstä tai Tammisaaresta.

Saaren omasta puhellinumerosta voi varata kuljetuksia pienille, max noin 6 hengen seuruille Baggö Marinasta. Numero on 0447316455, ja samasta numerosta voi varata myös muut palvelut saarella kuten ruokailun, majoituksen, opastuksen ja saunan. Hinta kuljetukselle on noin 25 e/hlö meno-paluu.

Tammisaaresta, Barösundista ja Baggöstä voi varata matkan 25-paikkaisella taksiveneellä joko Tryggves Båttaxilta tai Myggen III-taksiveneeltä. Hinta on noin 500 euroa meno-paluu. Tammisaaresta voi varata matkan 94-paikkaisella vuonna 1906 valmistuneella matkustaja-alus (ent. höyrylaiva) Sunnan II:lla. Hintaluokka on noin 2 000 e. Huom: kyseiset matkanjärjestäjät eivät ole saarta isännöivän Suomen Saaristokuljetuksen alaisia toimijoita ja saaren palvelut kuten ruokailu on tällöin varattava erikseen.

Saarella on mahdollista viettää päivää esimerkiksi syöden, juoden, saunoen sekä kiertämällä saarta ja saaren nähtävyyksiä opastuksella tai ilman. Vaihtoehtoisesti voit nauttia meno- ja paluumatkalla ravintolapalveluista laivalla, jolloin saaressa kiertelemiseen jää enemmän aikaa.

Tilausmatkan kokonaiskesto vaihtelee lähtö- ja paluusataman sekä valittujen palveluiden mukaan. Tyypillisen retkipäivän kesto on 6-paikkaisella veneellä tai 25-paikkaisella taksiveneellä on noin 5 tuntia ja Sunnan II:lla noin 7 tuntia.

Pyydä tarjous tilausristeilyllesi numerosta 0447316455 tai sähköpostitse info@suomensaaristokuljetus.f

Tervetuloa Jussaröön!